Op bestelling

Producten op maat gemaakt en/of gepersonaliseerd

Neem contact op

Ben je op zoek naar iets speciaals en kan je het niet vinden in de webshop? Geen zorgen, want ik ben er om je te helpen. Ik ben meer dan bereid om iets speciaals voor jou te creëren.

Bij mij kan je terecht voor een op bestelling gemaakt product. Of je nu op zoek bent naar een tas, een accessoire of iets anders, ik kan het voor je maken. Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent met het eindresultaat, daarom zal ik altijd luisteren naar jouw wensen en deze zo goed mogelijk proberen te realiseren.

Heb je een specifieke kleur in gedachten of wil je graag een ander formaat? Geen probleem! Ik sta open voor suggesties en zal mijn best doen om aan jouw verzoeken te voldoen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een grotere of kleinere maat, een extra vakje of juist minder vakjes.

Maar misschien heb je wel helemaal eigen ontwerp in je hoofd. Ook daar kan ik je bij helpen. Samen kijken we hoe we jouw droomontwerp werkelijkheid kunnen maken.

Stuur me gerust een berichtje als je vragen hebt of als je geïnteresseerd bent in een op bestelling gemaakt product. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken en iets unieks voor jou te creëren.