Veelgestelde vragen

Waarom zijn handgemaakte accessoires van upcycled textiel duurder dan massaproducten?

Handgemaakte accessoires van upcycled textiel worden met zorg en vakmanschap gemaakt, wat meer tijd en inspanning vergt. Het prijsverschil weerspiegelt de unieke waarde, ambachtelijke kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.

Is de kwaliteit en duurzaamheid van handgemaakte accessoires van upcycled textiel vergelijkbaar met nieuw geproduceerde items?

Ja, handgemaakte accessoires van upcycled textiel kunnen van hoge kwaliteit en duurzaam zijn. Onze upcycled stoffen zijn afkomstig van stalen en zijn dus niet intensief gebruikt. Ze worden zorgvuldig vervaardigd door vakmensen en kunnen net zo lang meegaan als nieuwe producten. 

Waar kan ik jullie handgemaakte accessoires van upcycled textiel vinden?

Onze handgemaakte accessoires van upcycled textiel zijn verkrijgbaar op onze webshop, waar je ons volledige assortiment kunt bekijken en bestellen. Daarnaast zijn onze producten ook verkrijgbaar bij enkele fysieke verkooppunten. Bezoek deze pagina voor meer informatie over de locaties waar onze producten beschikbaar zijn.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat de materialen echt upcycled zijn?

Transparantie is een kernwaarde voor ons. Onze upcycled stoffen zijn afkomstig van stalen en zijn dus niet intensief gebruikt. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en gebruiken grotendeels materialen die afkomstig zijn van upcycling. Als je vragen hebt over de herkomst van onze materialen, staan we altijd klaar om gedetailleerde informatie te verstrekken.

Zijn handgemaakte accessoires van upcycled textiel beperkt in beschikbaarheid?

Onze handgemaakte accessoires van upcycled textiel zijn uniek en elk product is met de hand vervaardigd. Hoewel we een assortiment hebben dat beschikbaar is op onze webshop en in enkele fysieke verkooppunten, kan de beschikbaarheid per product variëren. Als je een specifiek item zoekt dat momenteel niet beschikbaar is, bieden we ook de mogelijkheid om producten op bestelling te maken naar jouw wensen.

Waarom is handgemaakte baby- en kinderkleding soms duurder dan massaproducten?

Handgemaakte baby- en kinderkleding, vervaardigd door Aurelie in België, wordt met zorg en vakmanschap gemaakt. Elk kledingstuk is met de hand vervaardigd door Aurelie, een getalenteerde ambachtsvrouw. Daarnaast gebruiken we hoogwaardige stoffen, waarvan de herkomst uit Nederland komt. Deze aandacht voor detail, de unieke waarde van handgemaakt vakmanschap en de kwaliteit van de gebruikte materialen kunnen leiden tot een hogere prijs in vergelijking met massaproducten. Het prijsverschil weerspiegelt de exclusiviteit, ambachtelijke kwaliteit en duurzaamheid van deze handgemaakte kledingstukken.

Zijn de stijl en ontwerpen van handgemaakte baby- en kinderkleding beperkt?

Nee, wij bieden een divers assortiment aan stijlen en ontwerpen voor handgemaakte baby- en kinderkleding. Van schattige prints tot tijdloze designs, we proberen aan verschillende smaken en voorkeuren te voldoen. Daarnaast kunnen we ook op maat gemaakte kleding maken, zodat je een uniek kledingstuk kunt krijgen dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Hoe zit het met de duurzaamheid van de gebruikte stoffen?

Wij gebruiken alleen Oeko-Tex gecertificeerde stoffen voor onze baby- en kinderkleding. Deze certificering waarborgt dat de stoffen vrij zijn van schadelijke stoffen en veilig zijn voor de gevoelige huid van kinderen. Oeko-Tex gecertificeerde stoffen worden ook geproduceerd met aandacht voor milieunormen. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat de kleding duurzaam en van hoge kwaliteit is.

Zijn de producten direct beschikbaar of moeten ze op bestelling worden gemaakt?

We streven ernaar om onze producten direct beschikbaar te hebben in ons assortiment. Echter, omdat we handgemaakte kleding leveren en ons richten op kwaliteit en aandacht voor detail, kan het voorkomen dat sommige items op bestelling worden gemaakt. Dit stelt ons in staat om een uniek kledingstuk te creëren dat speciaal voor jou en je kind is gemaakt.

Zijn de handgemaakte baby- en kinderkledingcollecties specifiek ontworpen voor jongens of meisjes?

Nee, onze handgemaakte baby- en kinderkledingcollecties zijn grotendeels unisex. We streven ernaar om tijdloze ontwerpen te creëren die geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes. Dit betekent dat de kledingstukken gemakkelijk kunnen worden doorgegeven en gedragen kunnen worden door broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes. Op die manier willen we duurzaamheid bevorderen en ervoor zorgen dat de kleding langdurig kan worden gebruikt.