Duurzame cadeau inspiratie voor Valentijn

We kunnen er niet omheen, maar binnenkort is het weer Valentijn. De dag waarop velen onder ons nog eens extra hun liefde uiten aan de hand van een maar al te vaak kitscherig cadeautje. Dat na een paar weken in de kast, of nog erger, in de vuilbak verdwijnt. Vaak zijn deze liefdevolle cadeautjes verpakt in voor de gelegenheid speciale cadeauverpakkingen en versierd met wegwerphartjes. Valentijn is tegenwoordig heel commercieel, en dat gaat niet altijd samen met duurzaamheid. 

Laat je in deze blog inspireren met duurzame producten en cadeautjes.

Hopelijk hebben deze leuke merken en gepassioneerde makers jullie wat inspiratie gegeven voor een duurzaam Valentijn geschenk. 

Laat hieronder zeker een reactie achter als je bij één van deze getalenteerde makers een geschenk kocht voor je geliefde.