2021, wat een jaar

Het begin van Fashion Studio A|VA

Na veel twijfelen waagde ik in mei 2021 de grote sprong en vroeg ik mijn ondernemingsnummer aan. Met een bang hartje begon ik aan het avontuur, gesteund door mijn ouders en mijn vriend.

Al snel kwam de zomer en mochten er kleine marktjes doorgaan waar ik mijn producten kon tonen en  verkopen aan het publiek. De ene markt al wat succesvoller dan de andere, maar ik was toch naar buiten gekomen en de mensen die langsliepen kregen zo al een eerste impressie van Fashion Studio A|VA.

Ik oktober kwam er dan de webshop. Een website had ik al en de verkopen liepen tot dan via Etsy. Weer na lang twijfelen en de voor- en nadelen tegenover elkaar afwegen begon ik in september met het ombouwen van website naar webshop. Niet evident, alle producten publiceren, zorgen voor de juiste betaalmogelijkheden en zo veel mogelijk functies  integreren, zodat ook de verzendlabels automatisch aangemaakt worden.

Maar daar was hij dan, en trots dat ik erop ben. De bouw van de webshop heeft me een paar slapeloze nachten bezorgd omdat bepaalde functies niet bleken te werken, bijvoorbeeld een product dat aan de winkelwagen werd toegevoegd en meteen er terug uit verdween. Zo was het natuurlijk niet mogelijk om een aankoop te doen.

Gelukkig was alles tijdig opgelost tegen dat het tijd werd om eindejaarscadeaus te kopen.

Merci aan iedereen die me het afgelopen jaar heeft gesteund en een aankoop heeft gedaan.

In 2021 heb ik meer dan 25 verschillende modellen tasjes gemaakt. Benieuwd hoeveel het er dit jaar worden. Het eerste model met vier varianten heb ik vandaag afgewerkt en komt snel online in de webshop.

Mijn beste wensen voor het nieuwe jaar

Tot snel
Aurelie

P.S. een aantal oudere modellen staan in solden. Ontdek ze hier.