Fashion studio A|VA

Hier is hij dan… Na maanden hard werk en nadenken over hoe mijn website er zou uit zien, kan ik hem uiteindelijk voorstellen aan jullie.

Wie is de persoon achter Fashion studio A|VA?

Wel, dat ben ik, Aurelie.

Van kinds af zag ik mijn mama en bonnie bezig met naald en draad. Als kind droeg ik steeds kleren die mijn mama zelf had gemaakt. Ik wou niets anders dragen. Waarom naar de winkel gaan om kleren te kopen, als je mama ze ook zelf kan maken?

Toen ik stopte met mijn grafische studies, zocht ik een andere studierichting waarin ik mijn creativiteit kon leggen. Zo kwam ik uit bij de opleiding modetechnologie, een unieke opleiding in Gent. Ik leerde patronen maken, confectietechnieken, en alles wat te maken heeft met mode.
Naast het schoolwerk probeerde ik afgedankte stofstalen een nieuw leven te geven door ze om te toveren tot tassen en accessoires. Zo is Fashion studio A|VA geboren.

Geef een reactie